Over Online kennissessie: De Participatiewet toegelicht (VOL)

Online kennissessie: De Participatiewet toegelicht (VOL)

De schoonmaakbranche is een sociale en maatschappelijk betrokken sector. Een sector waarin we kansen willen bieden aan iedereen. En specifiek die mensen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken zoals uit de Participatiewet. Dat zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders, de doelgroep ‘banenafspraak’ of zogeheten ‘nuggers’. Maar hoe kunnen we deze kansen verzilveren? Welke instrumenten zijn er om deze diverse doelgroepen een plek te bieden binnen onze branche. Kan de Participatiewet ons hier bijvoorbeeld bij helpen? En wat is eigenlijk de quotumwet en hoe voldoe je hieraan?

Voorkeur aangeven
We vragen je aan te geven, waarnaar jouw interesse uitgaat. Deze sessie verdelen we namelijk in twee groepen. In de ene groep spreken we over de Participatiewet in het algemeen, in de andere groep specifiek over het ‘doelgroep banenafspraak’. Na afloop komen we weer (virtueel) samen en bespreken we de quotumwet.

Neem deel aan onze online sessie en wij praten je bij, zodat ook jij jouw maatschappelijke rol kan pakken. Wees er snel bij, want vol = vol.

Programma van Keuze voor breakoutsessie

Op donderdag 04 november:
10:30 - 11:00 Breakoutsessie ‘doelgroep banenafspraak’
  Breakoutsessie ‘participatiewet'

Lees meer over het programma

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar.

Prijzen

Ticket Prijs
Lid Gratis
Geen lid € 150,00

Deel met anderen