Over Het Groeicollege voor mkb'ers met groeiambities

Het Groeicollege voor mkb'ers met groeiambities

Ontwikkel jezelf als ondernemer en zet de concrete stappen om je onderneming verder te laten groeien

Ben jij op zoek naar nieuwe groeikansen voor jouw bedrijf? Of wil je meer grip op de groei ervan? Volg het Groeicollege voor ondernemers met groeiambitie. Ontwikkeld door experts van de Erasmus Universiteit en nlgroeit.
 • Persoonlijk groeiplan
  Ontwikkel binnen 4 maanden een persoonlijk groeiplan voor jouw bedrijf. Het online hoorcollege stelt je in staat om een strategie te creëren die direct toepasbaar is binnen jouw bedrijf en die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Gebaseerd op ervaring én wetenschap 
  Het Groeicollege programma is ontwikkeld in samenwerking met nlgroeit en de Erasmus Universiteit. We combineren praktische ervaring met wetenschappelijke inzichten.

 • Netwerk van ondernemers uit de branche
  Bouw relaties op en spar met andere ondernemers in een begeleide, interactieve omgeving. Deel jouw groeiplan, krijg feedback en maak jouw strategie nóg sterker met de hulp van een teamcoach van nlgroeit.
 • Geïnspireerd door succesvolle bedrijven
  Leer van de groeistrategieën van topbedrijven als Picnic, Jumbo en Takeaway. Onze hoogleraren en experts delen inspirerende cases en laten je zien hoe je deze strategieën kunt toepassen op jouw eigen bedrijf.

Voor wie is het groeicollege?
Het Groeicollege is voor groeiondernemers met bedrijven die in de groeifase zitten vanaf 1 miljoen omzet en die meer dan 5 medewerkers aansturen, en die continu aan hun persoonlijke groei en aan de groei van hun bedrijf willen werken.
Het programma
De hoor- en werkcolleges van het Groeicollege geven jou de kans om een persoonlijk groeiplan op te stellen. In vier maanden werk je onder begeleiding van een nlgroeit mentor aan je groeiplan, in een team met andere ondernemers die in dezelfde groeifase zitten. Zo heb je jouw direct toepasbare inzichten klaar om je groeiambitie te verwezenlijken!
De volledige opleiding bestaat uit zeven hoorcolleges, zeven werkcolleges, 1 bonuscollege, boeken, begeleiding door een teamcoach (mentor van nlgroeit), toegang tot online leeromgeving en een certificaat van de Erasmus Universiteit met de afsluitende collegedag. 
Data & locaties

Kijk voor alle data in het programma.

 • Er zijn twee fysieke bijeenkomsten (de begin- en einddag) bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
 • De werkcolleges zijn in principe online, maar de ervaring leert dat deelnemers vaak zelf met de teamcoach regelen dat de afspraak fysiek is, bijvoorbeeld bij het bedrijf van één van de ondernemers uit je groep.
 • De online hoorcolleges zijn ‘on demand’ en te bekijken wanneer het voor jou het beste uitkomt.
 • Probeer altijd per Groeicollege thema enkele uren vrij te maken.
Investering

Speciaal voor leden van Schoonmakend Nederland:  € 1.999,- exclusief btw.

Het reguliere tarief is: € 2.650 exclusief btw.

Meer informatie

Rick van der Gaag
E-mail of mobiel: 06-12833302

Ben je lid van Schoonmakend Nederland en krijg je de melding dat het college vol is of wordt alleen het niet-leden tarief getoond, check dan eerst of je bent ingelogd. Blijft de melding staan, stuur dan svp een e-mail met je zakelijke e-mailadres naar schoon@schoonmakendnederland.nl. Excuus voor het ongemak! We zetten je voor het ledentarief op de deelnemerslijst. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.