Corona zelftest

Wil je je medewerkers testen op corona zodat zij veilig aan het werk kunnen? Leden van Schoonmakend Nederland.nl kunnen bij Hulptroepen.nu met ledenvoordeel een compleet 'Testen op je Werk' pakket afnemen. Met de speciale ledencode ontvang je 5% korting.

Zo werkt 'Testen op je werk'
Er wordt een veilige testplek op de werkplek ingericht, medewerkers worden getraind en voorzien van de juiste materialen. Hiermee heb je een volledig ontzorgde zelftestoplossing voor op de werkplek. De test zelf is die van Roche Nasal COVID-19, de eerste sneltest die door het Ministerie van VWS is toegelaten voor gebruik door consumenten. 

Bestel 'Testen op je werk'

Zo werkt de test
De swab hoeft maar 2 centimeter in de neus in en na 15 minuten weet je de uitslag. Er zit een heldere gebruiksaanwijzing bij de test. Je hoeft niet ongerust te zijn dat je de test niet goed afgenomen hebt: de testen hebben een controlestreepje bij juist gebruik. Verder werkt het vergelijkbaar met een zwangerschapstest: je doet de swab in de vloeistof en drupt deze op een staafje waarop binnen tien minuten de uitslag verschijnt. De kit bevat alle benodigdheden om de test af te nemen. 

Deze test kan ook worden ingezet als preventieve screeningstest, dus ook als er nog geen klachten zijn. Bijvoorbeeld als je inzicht wilt hebben of je zelf besmettelijk bent bij een bezoek of omgang met een kwetsbaar iemand.

Bestel 'Testen op je werk'

Meer weten? Lees meer op Hulptroepen.nu