Schoonmakend Nederland is teleurgesteld over gebrek aan evenwicht tussen vast en flex in WAB

Standpunt 15 mei 2018

Schoonmakend Nederland is teleurgesteld over gebrek aan evenwicht tussen vast en flex in WAB

Schoonmakend Nederland (destijds OSB) heeft gereageerd op de internetconsultatie over het concept wetsvoorstel ‘Wet Arbeidsmarkt in balans’ (WAB). Schoonmakend Nederland constateert dat het met dit concept slechts ten dele is gelukt om vast en flex werk meer in balans te brengen.

https://juridischplatform.nl/assets/cache/img/content/wet-arbeidsmarkt-in-balans-16x9.dd58c9b9.jpg

Expert

De ruimte die het wetsvoorstel biedt (met verruiming ketenbepaling, proeftijd en ontslagmogelijkheden) staat onvoldoende in verhouding tot de verdere beperking (èn duurder worden) van flexibele arbeid.

Lees hier de uitgebreide reactie van Schoonmakend Nederland op het wetsvoorstel.

Gerelateerd