BP Tankpas

Vereniging 1 januari 2019

BP Tankpas

Al vele jaren tanken Schoonmakend Nederland-leden extra voordelig met de BP Plus Tankpas. BP PLUS is echter veel meer dan alleen een tankpas. Het is een all-in-one oplossing om uw wagenpark optimaal in beweging te houden. Van eenvoudig online beheer tot automatische tolbetalingen en van diverse services onderweg tot een uitgebreid loyaliteitsprogramma: bij BP PLUS vindt u het allemaal.

Expert

Met de BP PLUS Tankpas bent u welkom bij alle BP tankstations in Nederland. In Europa kunt u zelfs bij meer dan 18.000 tankstations (BP, Aral, Eni (Agip), OMV, Cirkle K in 29 Europese landen terecht. Veel van deze tankstations zijn uitgerust met extra faciliteiten voor alle voertuigen. Door de samenwerking met Texaco en binnenkort ook Total kunt u terecht bij het grootste merkennetwerk van de Benelux, met alleen in Nederland al meer dan ruim 900 tankstations.

Meer informatie over pas en kosten
De beste zakelijke tankpas van Nederland

Let op

  • U kunt als OSB-lid voor diverse passen kiezen. Echter NIET voor de Komfort pas. Dat is een pas voor ZZP-ers.
  • Bij aanmelden via het online aanvraagformulier graag bij de commentbox aangeven dat u gekoppeld moet worden aan OSB met rebate nr. 21421.

Klik hier om u aan te melden voor de Nieuwsbrief

Gerelateerd