Bestuursleden Platform Reconditionering

Vereniging 1 januari 2019

Bestuursleden Platform Reconditionering

Het Bestuur van het Platform Reconditionering wordt sinds 21 april 2016 gevormd door:

Expert

  • Rob Meershoek, Dolmans Calamiteiten Diensten
    Meershoek is 48 jaar en sinds 2014 algemeen directeur van Dolmans Calamiteiten Diensten. Rob heeft een jarenlange ervaring in de facilitaire dienstverlening, beveiliging en ICT en is onder andere ook betrokken geweest bij het inrichten en verder vorm geven van een brancheplatform in de beveiligingssector.

  • Willem Brouwer, Nivo Noord
    Brouwer is sinds 2012 directeur specialistische reiniging bij Nivo Noord B.V. te Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Actief sinds 1997 in de reconditionering en schoonmaak branche. Brouwer: Ik wil graag toegevoegde waarde leveren voor schoonmaakbedrijven in de algemene zin (vraagbaak zijn) en de dienstverlening op een hoger platform brengen. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan een goede samenwerking met de Stichting Salvage en de reconditionering business transparanter te maken. (bv. in offerte en aanbestedingstrajecten).’

  • Marlies van der Meulen, Polygon
    Van der Meulen-Sahni werkt sinds 2014 bij Polygon Nederland als Managing Director. Van 1999 tot 2013 vervulde zij verschillende managementfuncties bij Nationale Nederlanden en ING Bank. Binnen Nationale Nederlanden was zij onder andere verantwoordelijk het project Excellente Claimbehandeling. Na jaren van managementfuncties heeft Marlies gekozen voor een functie bij een kleinere organisatie dat dichter bij de eindklant staat: Polygon Nederland. Belangrijke topics voor Marlies zijn: professionaliteit, excellente dienstverlening en waarde toevoegen voor de (eind)klant.

Gerelateerd