Gratis persoonlijk ontwikkeladvies voor 45+-werknemers

Praktijk 1 februari 2019

Gratis persoonlijk ontwikkeladvies voor 45+-werknemers

Hoe blijf ik zo gezond en fit mogelijk aan het werk tot aan mijn pensioen? Die vraag stelt iedereen zich weleens. Werknemers van 45 jaar of ouder en die meer dan 12 uur per week in loondienst werken, kunnen nu kosteloos loopbaanadvies krijgen.

Expert

De overheid heeft hier tijdelijk subsidie voor beschikbaar gesteld. Werknemers kunnen samen met een loopbaanadviseur nadenken over hoe zij gezond aan het werk kunnen blijven tot aan de pensioenleeftijd. Daarnaast kunnen ze ook bespreken wat ze nog meer zouden willen en kunnen in hun werk en loopbaan.

Voor het krijgen van een loopbaanadvies kunnen werknemers zich aanmelden bij een loopbaanadviseur. Als werkgever kunt u uw werknemers hier bij helpen. De loopbaanadviseur vraagt de subsidie aan. Hier vindt u meer informatie om hun werknemers te informeren.

Zie ook de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: Hoe werkt Nederland? Volgens jou

Gerelateerd