Nieuw rekenmodel uurtarief per 1-1-2020

Nieuws 20 december 2019

Nieuw rekenmodel uurtarief per 1-1-2020

Schoonmakend Nederland heeft de rekenmodellen voor het uurtarief aan gepast aan de gegevens per 1 januari 2020. Je kunt gebruik maken van de beknopte of uitgebreide versie. De beknopte versie geeft snel inzicht in de kostenontwikkeling per 1 januari 2020, terwijl de uitgebreide versie een gedetailleerde berekening daarvan geeft per loongroep. Klik hieronder om de bestanden te downloaden.

Expert

Rekenmodel uurtarief 2020 - beknopt

Rekenmodel uurtarief 2020 - uitgebreid

Bovenstaande rekenmodellen voor 2020 zijn exclusief toegankelijk voor leden. Door in te loggen krijg je toegang tot de bestanden en kun je deze downloaden. Ben je nog geen lid van Schoonmakend Nederland? Vraag hier je lidmaatschap aan!

Gerelateerd