Nieuw OSB-lid Tesny Diensten BV

Vereniging 17 januari 2020

Nieuw OSB-lid Tesny Diensten BV

OSB heet Tesny Diensten BV, gevestigd in Heusden, van harte welkom als nieuw lid van de vereniging.

Expert

Tesny is een specialistische dienstverlener. Dankzij lef, inzicht, ondernemerschap en doorzettingsvermogen is zij in korte tijd uitgegroeid tot een aanbieder die breed inzetbaar is. Zij kiest graag voor een pragmatische aanpak waarbij strategische samenwerking, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan.

Tesny Diensten BV is ondersteunend en uitvoerend in technische, specialistische, periodieke en incidentele reiniging en onderhoud van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen en instellingen. Zij is onder meer actief in glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, ontruimingen, dieptereiniging, reiniging van luchtbehandelingssystemen en (lichte) industriële reiniging.

Gertjan van Berlo legt waarom ze kozen voor OSB:
“Zelf ben ik al ruim 26 jaar werkzaam in de branche en Tesny bestaat nu drie jaar. In de beginjaren hebben we het bedrijf klaargestoomd voor de toekomst. We zijn bij opdrachtgevers gaan luisteren waar de behoeften liggen. We kijken uiteraard naar de uitvoering van het werk, maar ook naar communicatie en archivering. Ook hebben we gezorgd dat ons bedrijf snel VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd was. Nu is het tijd voor een vervolgstap. We willen blijven groeien en ons bedrijf meer gaan profileren bij opdrachtgevers. We verwachten dat OSB daar handvaten voor biedt. We willen ook meepraten en meedenken over de toekomst en ontwikkeling van de branche. Daar is OSB hét platform voor. We kijken uit naar een langdurige en prettige samenwerking.”