Kom je in aanmerking voor overheidssteun? Bereken het in de Coronacalculator

Instrument 10 april 2020

Kom je in aanmerking voor overheidssteun? Bereken het in de Coronacalculator

Op donderdagmiddag 9 april jl. is de online coronacalculator van MKB-Nederland live gegaan. Deze tool berekent voor ondernemers onder meer in hoeverre je in aanmerking komt voor de overheidsmaatregelen, geeft een indicatie van de hoogte van de tegemoetkomingen en inzicht in de persoonlijke financiële positie de komende periode, gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens.  

Expert

De tool wordt dagelijks op basis van ervaringen en ontwikkelingen verfijnd en bijgehouden. Actualisaties in de regelgeving worden vertaald in de calculator, zodat je sommen en aanvragen kan maken op grond van de meest actuele inzichten.  

Gerelateerd