Mobiliteitscentrum Schoonmaakbranche is aan het matchen

Praktijk 6 mei 2020

Mobiliteitscentrum Schoonmaakbranche is aan het matchen

Bemiddeling door het Mobiliteitscentrum Schoonmaakbranche heeft onder meer geleid tot de officiële samenwerking tussen personeel van BFlexCleaning uit Almere en het team van het Amersfoortse Alpha Omega Facilitaire Dienstverlening. BFlexcleaning zal tot de zomervakantie versterking bieden. Laatstgenoemde dreigde handen tekort te komen bij extra dagelijkse schoonmaakrondes op drie Amsterdamse basisscholen. Hiervoor riep het bedrijf de hulp in van het Mobiliteitscentrum. 

Expert

Door de gratis bemiddeling door het Mobiliteitscentrum voeren inmiddels al tientallen partijen gesprekken met elkaar over tijdelijke uitleen van personeel. Zowel schoonmaakbedrijven onderling, als schoonbedrijven en partijen buiten de branche

Gerelateerd