Schoonmaakprotocol beschikbaar voor organisaties die weer aan de slag mogen

Instrument 7 mei 2020

Schoonmaakprotocol beschikbaar voor organisaties die weer aan de slag mogen

Met de persconferentie van gisteren is ook een voorlopige routekaart bekendgemaakt voor de verdere versoepeling van de lockdown. Naast het (speciaal) basisonderwijs en de kinderopvang mogen vanaf maandag ook de contactberoepen weer aan de slag. En er mag gesport worden op anderhalve meter van elkaar. Organisaties die weer opstarten moeten uiteraard maatregelen treffen om de kans op besmetting tot een minimum te beperken. Frequent schoonmaken maakt daar deel van uit. Organisaties kunnen hiervoor de protocollen van Schoonmakend Nederland overnemen. Deze zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM. 

https://www.rijkshuisstijl.nl/basiselementen/documenten/verzamelingen-afbeeldingen/2020/04/01/afbeelding-alleen-samen-krijgen-we-corona-onder-controle

Experts

Basisregels en wat kan wanneer, 6 mei 2020 (Rijksoverheid).jpg.jpg

Gerelateerd