Mobiliteitscentrum Schoonmaakbranche heeft werkaanbod beschikbaar

Nieuws 21 mei 2020

Mobiliteitscentrum Schoonmaakbranche heeft werkaanbod beschikbaar

In de provincies Utrecht, Noord-Holland, Flevoland, Zeeland, Drenthe, Noord-Brabant, Limburg en de gebieden Veluwe en Waddeneilanden is het mobiliteitscentrum op zoek naar schoonmaakbedrijven die de komende maanden onvoldoende werk hebben voor hun werknemers.

Expert

Het betreffen de functies: 

  • Schoonmaker vakantieparken (parttime)
  • Voorwerker (parttime)
  • Schoonmaker cleanroom(parttime) 
  • Schoonmaker algemeen (parttime)
  • Medewerker bedrijfsbureau (fulltime)
  • Aanpakkers in de bouw (fulltime)
  • Productiemedewerkers in de kas (fulltime en parttime)

Heb je de komende maanden werknemers beschikbaar voor de contracturen of die extra uren willen werken? En heb je je nog niet aangemeld bij het Mobiliteitscentrum? Stuur dan een mail naar mobiliteitscentrum@schoonmakendnederland.nl, dan sturen wij je het volledige overzicht toe. 

Gerelateerd