1,5 meter innovatie challenge: wie heeft de beste oplossing voor het mkb?

Nieuws 3 juni 2020

1,5 meter innovatie challenge: wie heeft de beste oplossing voor het mkb?

Tal van slimme oplossingen zijn al bedacht om binnen de 1,5 meter-economie bedrijven draaiende te houden en klanten op een veilige manier te bedienen. Om de beste ideeën boven tafel te krijgen én te delen met andere ondernemers organiseren Van Spaendonck, MKB-Nederland en VNO-NCW en partners Nationale-Nederlanden en MKB Servicedesk de 1,5 meter innovatie challenge

Expert

Heb jij slimme, concrete ideeën en oplossingen die snel ten uitvoer kunnen worden gebracht en betrekking hebben op afstand houden, hygiëne, inzet van personeel, beschermingsmaatregelen of gedragsbeïnvloeding van klanten en of medewerkers? Stuur je oplossingen uiterlijk 3 juli 2020 in via de website van de competitieMedio juli kiest de jury een top 3 uit de inzendingen. De beste oplossingen worden onder de aandacht gebracht via sociale media en ondernemersplatformen. Voor de winnaar ligt er ook een prijs van 7.500 euro klaar.

Gerelateerd