Doe mee met de lustrumeditie van de actieweek ‘Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg’

Vereniging 14 juli 2020

Doe mee met de lustrumeditie van de actieweek ‘Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg’

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar houdt Schoonmakend Nederland AWOG de actieweek voor de glazenwassers. Glazenwassersbedrijven verspreid over het hele land organiseren in de actieweek allerlei activiteiten voor bewoners, cliëntenpatiënten en zorgverleners in zorginstellingen in Nederland. De actieweek vindt plaats van 7 t/m 21 december 2020. 

Schoonmakend Nederland AWOG roept glazenwassersbedrijven op om mee te doen met de actieweek waarin ‘elkaar ontmoeten en samen zijn’ centraal staat. Juist nu is elkaar live ontmoeten en samen zijn belangrijk, rekening houdend met de 1,5 meter-economie. 

Experts

Coronaproof activiteiten
Afgelopen jaren kwamen allerlei activiteiten voorbij: kopjes koffie drinken, een feestdiner maken en serveren, samen kerststukjes maken, dagjes uit naar o.a. de Beekse Bergen. De coronacrisis zorgt ervoor dat sommige activiteiten dit jaar een nieuwe of aangepaste invulling krijgen. 

De coronacrisis vraagt creativiteit om invulling te geven aan de activiteiten. 1,5 meter afstand zal waarschijnlijk in december ook nog de norm zijn. De activiteiten door de glazenwassersbedrijven en de glazenwassers zijn nu belangrijker dan ooit. Daarom roept Schoonmakend Nederland AWOG op om nu al na te denken en in gesprek te gaan met zorginstellingen over een goede invulling van de actieweek. 

Meer informatie en aanmelden

  • Heb je vragen over deelnemen aan de actieweek? Stel deze aan: Melanie Klerx, communicatieadviseur Schoonmakend Nederland.
  • Aanmelden kan via het formulier op de website. We willen graag weten wanneer je wat gaat doen en bij welke zorginstelling. Binnenkort komt een toolkit beschikbaar met nog meer informatie en promotiemateriaal.   

Gerelateerd