Website Mobiliteitscentrum Schoonmaak vernieuwd

Nieuws 20 juli 2020

Website Mobiliteitscentrum Schoonmaak vernieuwd

Om werkgevers én werkzoekenden in de schoonmaak beter van dienst te zijn, heeft het Mobiliteitscentrum Schoonmaak haar website vernieuwd. De beschikbare vacatures zijn nu in één oogopslag te bekijken. Heeft jouw schoonmaakbedrijf vacatures? Plaats deze vrijblijvend op de website. Of heb je medewerkers ‘thuis op de bank’ zittenMeld je medewerkers dan aan. Het mobiliteitscentrum bemiddelt tussen bedrijven (in schoonmaak én daarbuiten) om medewerkers aan het werk te helpen.

Expert

Begeleiden medewerkers naar (vast) werk
Het Mobiliteitscentrum Schoonmaak zag in de coronacrisis het levenslicht. In de beginperiode lag het accent op de bemiddeling tussen bedrijven. Sommige schoonmaakbedrijven zaten te springen om extra handen, terwijl andere bedrijven de medewerkers werkeloos naar huis moesten laten gaan. Het Mobiliteitscentrum Schoonmaak vormde een brug tussen deze werkgevers. Nu veel sectoren weer open zijn gaan, ziet het Mobiliteitscentrum de vraag veranderen. Er is nu meer behoefte naar begeleiding van medewerkers naar een (vast) werk.

Gerelateerd