Tools actieweek 'Glazenwassers hebben hart voor de zorg' 2020

Vereniging 1 oktober 2020

Tools actieweek 'Glazenwassers hebben hart voor de zorg' 2020

Van 7 tot en met 21 december 2020 vindt voor het vijfde opeenvolgende jaar de actieweek voor de 'Glazenwassers hebben Hart voor de Zorg' plaats. De lustrumeditie krijgt een andere vorm dan de eerdere edities. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet verantwoord om in de zorginstellingen samen met bewoners allerlei activiteiten te houden. En juist daarom is het zo belangrijk om toch aandacht te hebben voor de actieweek. We hebben daarom een laagdrempelig alternatief bedacht: laat in de actieweek taarten met het actieweek-logo bezorgen voor bij het koffiemoment met de bewoners. #GlazenwassersHartZorg

Meld je aan door een e-mail te sturen aan Horia el Harrad: geef aan op welke dag je op welke locatie in welke plaats een taart bezorgt. 

Webbanner actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg. Tekst: Doe mee!

Experts

Activiteiten

De glazenwassers- en schoonmaakbranche investeert jaarlijks volop in medewerkers met o.a. (vak)opleidingen. Tijdens de actieweek tonen glazenwassersbedrijven op een andere manier hun maatschappelijke betrokkenheid. Daarbij richten ze zich op de zorg van mensen. Meestal zien patiënten, cliënten, bewoners, verzorgers en vrijwilligers van zorginstellingen (denk bijvoorbeeld aan zorgcentra, ziekenhuizen en Ronald McDonald Huizen) glazenwassers alleen als zij aan het werk zijn. Deze keer gaan de glazenwassers taarten aanbieden.

Toolkit

Meld je aan door een e-mail te sturen aan Horia el Harrad: geef aan op welke dag je op welke locatie in welke plaats een taart bezorgt. 

Gerelateerd