Actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg in december gaat in aangepaste vorm door

Vereniging 9 oktober 2020

Actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg in december gaat in aangepaste vorm door

Van 7 tot en met 21 december 2020 vindt voor de vijfde keer de actieweek van de glazenwassers plaats. De lustrumeditie krijgt een andere vorm dan de eerdere edities. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet verantwoord om in de zorginstellingen samen met bewoners allerlei activiteiten te houden. En juist daarom is het zo belangrijk om toch aandacht te hebben voor de actieweek. We hebben daarom een laagdrempelig alternatief bedacht: laat in de actieweek taarten met het actieweek-logo bezorgen voor bij het koffiemoment met de bewoners. Advies: bespreek vooraf met de zorginstellingen hoe de taarten bezorgd kunnen worden. Kan dat op ludieke manier, bijvoorbeeld verkleed als kerstman? Maak dan van deze mogelijkheden gebruik en deel de foto’s op social media met de hashtag #GlazenwassersHartZorg.  

Expert

.

Gerelateerd