Het mobiliteitscentrum schoonmaak begeleidt werkgevers en werknemers van-werk-naar-werk

Praktijk 9 oktober 2020

Het mobiliteitscentrum schoonmaak begeleidt werkgevers en werknemers van-werk-naar-werk

De coronacrisis is nog niet voorbij. Heb je tijdelijk onvoldoende werk en daardoor werknemers op de bank zitten? Dan kun je jouw werknemers aanmelden en gaan wij op zoek naar passend vervangend werk. Hebben we werk gevonden? Dan regelen wij een 3-gesprek om de details en voorwaarden met jou én de inlenende organisatie af te stemmen. En leggen wij de afspraken vast in een overeenkomst collegiale in- en uitleen. 

Expert

Heje structureel minder werk en daardoor boventallige werknemers, dan kun je bij ons terecht voor individuele begeleidingstrajecten van-werk-naar-werk. Lees meer op de website van het Mobiliteitscentrum Schoonmaak.

Gerelateerd