COVID-19 beslisboom nu ook beschikbaar in Arabisch, Engels en Turks

Instrument 5 november 2020

COVID-19 beslisboom nu ook beschikbaar in Arabisch, Engels en Turks

Wel of niet aan het werk? Op basis van de richtlijnen van het RIVM heeft Schoonmakend Nederland de COVID-19 beslisboom ontwikkeld. De Nederlandse versie was al eerder gepubliceerd. Schoonmakend Nederland heeft de informatie laten vertalen en stelt nu ook een Arabische, Engelse en Turkse versie beschikbaar. Je kunt de documenten hier downloaden (onder de afbeelding).  

Wat is een beslisboom? 
Op basis van een aantal vragen kunnen (volwassen) werknemers mede beoordelen of ze wel of niet naar hun werk mogen. Het uitgangspunt van de beslisboom zijn werknemers met een normale gezondheid, zonder onderliggende ziekten. Schoonmakend Nederland heeft de beslisboom mede ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM.  

Expert

Gerelateerd