Actieweek #GlazenwassersHartZorg van start gegaan

Nieuws 8 december 2020

Actieweek #GlazenwassersHartZorg van start gegaan

Met de boodschap ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg’ is de vijfde glazenwassers actieweek van start gaan. De lustrumeditie krijgt een andere vorm dan eerdere edities. Dit jaar laten de deelnemende glazenwassersbedrijven taarten met het actieweek-logo bezorgen bij zorginstellingen voor bij het koffiemoment met bewoners en cliëntenDe actieweek is van 7 tot en met 21 december. Volg de actieweek op social media via #GlazenwassersHartZorg.

De glazenwassers- en schoonmaakbranche investeert jaarlijks volop in medewerkers met o.a. (vak)opleidingen. Tijdens de actieweek tonen glazenwassersbedrijven op een andere manier hun maatschappelijke betrokkenheid. Daarbij richten ze zich op de zorg van mensen. 

Webbanner actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg. Tekst: Wij doen mee!

Expert

Deelnemende bedrijven

 1. 1Nergiek
 2. ACW
 3. Asito
 4. Cleanall
 5. CSS Schoonmaakdiensten
 6. DSG Schoonmaakbedrijf
 7. Glazenwasserij van Elten
 8. Fortron
 9. Friss Dienstverlening
 10. GOM
 11. Int-ext glasbewassing
 12. Job Procleaning
 13. Knipscheer Infra-Clean
 14. De Lelie
 15. Landman
 16. Mako Cleaning Service Nederland
 17. Rietbroek
 18. Rix Dienstverlening
 19. Toekomst Schoonmaakbedrijven

Gerelateerd