Duurzaamheid centraal bij open conferentie op 28 januari

Nieuws 13 januari 2021

Duurzaamheid centraal bij open conferentie op 28 januari

Duurzaamheid is één van de drie onderwerpen waarbij Schoonmakend Nederland haar leden de komende jaren wil faciliteren om oplossingen te bedenken en te implementeren. Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijke onderwerpen en vragen om een sector brede benadering. Opdrachtgevers zetten het thema duurzaamheid, en de vraag wat jouw bedrijf daaraan bijdraagt, steeds prominenter op de agenda bij onderhandelingen en aanbestedingen.  

Daarom organiseren wij op donderdag 28 januari van 10.00 - 11.30 uur een open conferentie (online) over dit themaWouter Twillert van Kirkman Company neemt ons dan mee in het onderwerp. Deze open conferentie is de aftrap naar een aantal verdiepende interactieve workshops waarin we graag in gesprek gaan, ervaringen delen en vragen van jouw en je collega’s beantwoorden.    

We hopen je op 28 januari te zien tijdens de eerste duurzaamheidsbijeenkomst. Klik hier om je aan te melden

Experts

Verdiepende workshops 
In februari, maart en april vinden vervolgens verdiepende interactieve workshops plaats. Hierbij alvast een aantal data zodat je jouw agenda alvast kunt vrijhouden:  

  • 2 maart van 10.00 - 11.30 uur 
  • 15 maart van 15.00 - 16.30 uur 
  • 1 april van 14.00 - 15.30 uur 

Je kunt aan één of meerdere workshops deelnemen. De agenda wordt van tevoren toegestuurd.    

Kun je niet aanwezig zijn bij de duurzaamheidsbijeenkomst en ben je wel geïnteresseerd, stuur dan een e-mail aan: jasper.van.der.schoot@schoonmakendnederland.nl. We houden je dan op de hoogte. 

Gerelateerd