Standaardbestek reconditionering nu beschikbaar

Instrument 4 februari 2021

Standaardbestek reconditionering nu beschikbaar

Het standaardbestek voor reconditioneerders is vanaf nu beschikbaar. Het bestek draagt bij aan transparantie in de markt. Reconditioneerders gebruiken het bestek om eenduidig aan te geven welke werkzaamheden zij gaan uitvoeren. Voor opdrachtgevers wordt het eenvoudiger om offertes met elkaar te vergelijken, terwijl eerlijke concurrentie tussen de reconditioneringsbedrijven gehandhaafd blijft.

Expert

Transparantie en eerlijke concurrentie
‘De wens om in offertetrajecten met een standaardbestek te werken, leeft al langer bij leden van het platform reconditionering. Het is een stap in de verdere professionalisering van de branche,’ aldus Rob Rommelse (directeur Schoonmakend Nederland). Wij geloven in het bestek en juichen het toe als opdrachtgevers ook zelf gaan vragen om dit bestek te gebruiken.’

DOWNLOAD STANDAARDBESTEK (PDF)

 

Gerelateerd