Problemen werkgeversportaal UWV zijn opgelost

Nieuws 12 februari 2021

Problemen werkgeversportaal UWV zijn opgelost

Veel bedrijven worden deze week geraakt door de sneeuwval en vorst. Het UWV heeft veel signalen ontvangen dat werkgevers problemen ondervinden bij het doen van de meldingen. Inmiddels is het werkgeversportaal stabiel en komen meldingen goed door.

Mocht je desondanks tegen problemen aan lopen vanwege e-herkenning, de inlog in het portaal of het uploaden, bel dan met de UWV werkgeverstelefoon: 088-8989295. Daar word je verder geholpen. 

Expert

Dagelijks melden
Het UWV kreeg deze week heel veel meldingen binnen voor de regeling Onwerkbaar Weer. Het grote aantal meldingen zorgde, met name in de ochtenduren, voor overbelasting van de website en tijdelijk lange wachttijden. Om deze reden heeft UWV voor deze week de dagelijkse deadline van 10.00 uur voor het doen van meldingen, losgelaten. Werkgevers kunnen in ieder geval tot en met vrijdag 12 februari 24 uur de melding te doen, dus van 0.00 uur tot 23.59 uur. De melding moet wel elke dag opnieuw worden gedaan, zolang er sprake is van onwerkbaar weer.

Verder lezen?
Winterweer in aankomst. Zo werkt de regeling onwerkbaar weer

Gerelateerd