Nieuw rekenmodel uurtarief per 1-1-2021

Instrument 19 februari 2021

Nieuw rekenmodel uurtarief per 1-1-2021

Schoonmakend Nederland heeft de rekenmodellen voor het uurtarief aangepast aan de gegevens per 1 januari 2021. Leden kunnen gebruik maken van de beknopte of uitgebreide versie.

De beknopte versie geeft snel inzicht in de kostenontwikkeling per 1 januari 2021, terwijl de uitgebreide versie een gedetailleerde berekening daarvan geeft per loongroep. Klik hieronder om de bestanden te downloaden.

Expert

Rekenmodel uurtarief 2021 - beknopt

Rekenmodel uurtarief 2021 - uitgebreid

Bovenstaande rekenmodellen voor 2021 zijn exclusief toegankelijk voor leden. Door in te loggen krijg je toegang tot de bestanden en kun je deze downloaden. Ben je nog geen lid van Schoonmakend Nederland? Vraag hier je lidmaatschap aan!

Gerelateerd