Meld je nu aan voor online ledenbijeenkomst AWOG op 22 maart a.s.

Vereniging 22 februari 2021

Meld je nu aan voor online ledenbijeenkomst AWOG op 22 maart a.s.

De eerste AWOG ledenbijeenkomst van dit jaar vindt plaats op maandag 22 maart 2021. Het wordt een online bijeenkomst van 16.00-17.30 uur. Is jouw bedrijf actief in glasbewassing en/of gevelreiniging? Dit programma is speciaal voor jou en bestaat uit twee delen:

1. Glas & Gevel actualiteiten
2. Wake-Up-Call door Fountainheads 

Expert

Glas & Gevel actualiteiten
In het eerste deel bespreken we de actuele glas & gevel thema's. Onder andere ondernemen tijdens de coronapandemie, de cao-onderhandelingen (verplaatst tot na de zomer), presentatie resultaten van TNO-onderzoek naar nano en presentatie van tools om ons mooie vak te promoten onder jongeren. 

Wake-Up-Call: leer anders kijken naar de toekomst  
Fountainheads: dit sprankelende sprekersduo noemt zichzelf trendverkenners en innovatieversnellers, en staan op het digitale podium om jou wakker te schudden. Hun missie is geslaagd als jij nét even anders gaat aankijken tegen de dingen die je doet, zodat je ook anders gaat aankijken naar je eigen toekomst.

De Fountainheads bestaan uit Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman. Zij zitten bovenop vernieuwingen en inspireren je om in beweging te komen. Dat begint met anders kijken, want dat is cruciaal om de wereld net even mooier te maken. Op interactieve wijze geven zijn inzicht in trends die invloed hebben op de samenleving, de economie en op de toekomst van de glas en gevel branche. Wake-up! 

Meld je aan

Gerelateerd