Codecommissie roept op: deel ervaringen over de gevolgen van de coronacrisis

Vereniging 16 maart 2021

Codecommissie roept op: deel ervaringen over de gevolgen van de coronacrisis

De coronacrisis en de bijbehorende maatregelen hebben het afgelopen jaar flinke impact gehad op het bedrijfsleven. Opdrachtgevers en opdrachtnemers kunnen op verschillende manieren met de coronacrisis omgaan. Dit leidt soms tot vervelende confrontaties, maar het kan ook juist leiden tot betere verstandhoudingen. 

De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag heeft Panteia gevraagd hier onderzoek naar te doen. Deel je ervaringen met opdrachtgevers/opdrachtnemers tijdens de coronacrisis, zowel positief als negatief. Dit kun je doen door enkele vragen te beantwoorden. De beantwoording van de vragen kost 5 tot 10 minuten en is volledig anoniem. 

Expert

Verder lezen? Word lid van Schoonmakend Nederland voor toegang tot dit artikel

  • Direct toegang tot unieke ledeninformatie
  • Makkelijk aanmelden voor Academie, cursussen en ledenbijeenkomsten
Registreren
Is jouw organisatie al lid en heb je al een Mijn OSB account? Log dan in

Gerelateerd