Inschrijving Best Practice Award Code Verantwoordelijk Marktgedrag is geopend

Nieuws 24 maart 2021

Inschrijving Best Practice Award Code Verantwoordelijk Marktgedrag is geopend

Op donderdag 9 september 2021 organiseert de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag weer de Best Practice Award. In deze editie besteedt de commissie aandacht aan goede voorbeelden van bedrijven die, ook in tijden van crisis, de code hoog in het vaandel houden. Het thema is dus: ‘Partnership in coronatijd'. 

Inschrijving best practice
De inschrijving van best practices is mogelijk tot vrijdag 28 mei 2021. De uitreiking zelf vindt plaats op donderdag 9 september 2021. 

Klik hier om je 'best practices' aan te melden

Expert

De crisis en de code 
De coronacrisis speelt in de hele wereld. Ook voor de ketenpartners in de schoonmaak- en glazenwassersbranche was 2020 een pittig jaar. De steeds veranderende maatregelen betekenen steeds schakelen en aanpassen. Veel objecten gingen volledig of gedeeltelijk op slot (kantoorpanden, scholen en vakantieparken). Andere sectoren hadden juist extra handen nodig (ziekenhuizen, verpleeghuizen). Ook in tijden van crisis moeten partijen goed met elkaar samenwerken en ernaar streven om de basisbeginselen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in het oog te houden. Dat er van alles moet veranderen staat vast, maar wel in overleg.