Welkom nieuw lid met het OSB-Keurmerk: MDS Vloer- en Meubelreiniging B.V.

Vereniging 11 juni 2021

Welkom nieuw lid met het OSB-Keurmerk: MDS Vloer- en Meubelreiniging B.V.

Schoonmakend Nederland feliciteert Yahya Akkar (MDS Vloer- en Meubelreiniging) met het behalen van het OSB-Keurmerk. Het bedrijf was al in het bezit van het SNA Keurmerk. ‘De stap richting OSB-Keurmerk is belangrijk om me te onderscheiden in de markt en ons vakmanschap voor vloeren nog meer te benadrukken. MDS staat voor MEER DOOR SAMEN. Schoonmakend Nederland biedt ons de kans nog meer samen te (net)werken met andere ondernemers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.’ 

Expert

Accountmanager Chantal Kerstens voegt toe: ‘Vol passie spreekt Yahya over zijn bedrijf, zijn team en vakmanschap voor vloeren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Fijn om deze energieke ondernemers bij onze vereniging te hebben!’

Ook interesse in het OSB-Keurmerk?
Ga naar Ik wil het OSB-Keurmerk - Schoonmakend Nederland

Gerelateerd