Inschrijvingen Golden Service Awards 2021 geopend

Nieuws 9 juli 2021

Inschrijvingen Golden Service Awards 2021 geopend

De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2021 zijn geopend. Nomineer vóór 1 september jouw Schoonmaker van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar, Leidinggevende van het Jaar en Glazenwasser van het Jaar.

Expert

De inschrijvingen voor de vier categorieën zijn geopend. Om in te schrijven ga je naar goldenserviceawards.nl. De inschrijvingen sluiten op 1 september. Organisaties kunnen maximaal 3 schoonmakers, 3 leidinggevenden, 3 glazenwassers en 3 teams indienen. Een team bestaat minimaal uit 3 personen.

Geef jouw schoonmaaktoppers op

“Onze boodschap aan alle schoonmaakbedrijven, van groot tot klein: geef de mensen op waarvan je vindt dat die een award verdienen. Schrijf jouw mensen in voor de Golden Service Awards, want echt iedereen maakt kans om in de prijzen te vallen!”, roept Jorcho van Vlijmen, voorzitter van de Stichting Golden Service Awards, de schoonmaakbranche op.

Golden Service Awards

De Golden Service Awards worden sinds 2002 in Nederland uitgereikt. Kern is steeds het erkennen, uitlichten en belonen van opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector. Schoonmaaktoppers worden genomineerd door collega’s en/of opdrachtgevers die dichtbij de schoonmakers staan. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen (100 inzendingen in 2020) op basis van duidelijke criteria. De winnaars (van de vier categorieën) hebben een mooie mogelijkheid om zichzelf nadrukkelijk te presenteren, onder meer via uitgebreide aandacht in de nationale, regionale en lokale media. 

Gerelateerd