Welkom CSL Cleaning B.V.: nieuw lid met OSB-Keurmerk

Vereniging 28 juli 2021

Welkom CSL Cleaning B.V.: nieuw lid met OSB-Keurmerk

Schoonmakend Nederland feliciteert directeur/eigenaar Hamid Lamouy en zijn officemanager, Nouredine Azahzouh met het behalen van het OSB-Keurmerk.

Experts

CSL Cleaning B.V. in Helmond, heeft ruim 20 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening, waaronder in de voedingsmiddelenindustrie en bedrijfskantoren. Voordat Hamid zijn eigen bedrijf startte, deed hij al ruime ervaring op in de sector. O.a. als project- en operationeel manager. Dit nieuwe lid vind je nu terug in het overzicht ‘bedrijven met het OSB-Keurmerk’. Chantal Kerstens, accountmanager Schoonmakend Nederland, reikte het OSB-Keurmerk bord uit: ‘Altijd mooi om de visie te horen van ondernemers over goed werkgeverschap en kennis te maken’.

Foto: Chantal Kerstens, Hamid Lamouy, Nouredine Azahzouh

Gerelateerd