Inschrijving Golden Service Awards geopend!

Vereniging 25 augustus 2021

Inschrijving Golden Service Awards geopend!

Tijdens de Golden Service Awards worden schoonmaaktoppers genomineerd door collega’s en/of opdrachtgevers die dichtbij de schoonmakers staan. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen (100 inzendingen in 2020) op basis van duidelijke criteria. 

Expert

De winnaars (van de vier categorieën) hebben de mogelijkheid om zichzelf te presenteren, onder meer via uitgebreide aandacht in de nationale, regionale en lokale media. De Golden Service Awards zijn ondergebracht in een onafhankelijke stichting. Service Management is de organisator van het evenement. Tijdens een feestelijke avond op 23 november is de uitreiking van de Golden Service Awards 2021.

Nomineer nu de absolute toppers, je ambassadeur voor het vak voor 1 september 2021!

Gerelateerd