Hygiëneforum op 4 oktober a.s

Nieuws 8 september 2021

Hygiëneforum op 4 oktober a.s

Verbeter de hygiëne voor een gezonde toekomst! Dat is het thema van Hygiëneforum op maandag 4 oktober 2021 in de Rai Amsterdam.

Al jaren werken de NVZ - Schoon | Hygiënisch | Duurzaam, VSR en Schoonmakend Nederland aan het benadrukken van een goede hygiëne en het positief op de kaart zetten van het schoonmaakvak. Een goede hygiëne wordt bereikt door op de juiste plekken en op de juiste manier schoon te maken. Dit is niet alleen de taak van de professionele schoonmaker, maar van iedereen. Door COVID-19 is het belang van hygiëne en schoon voor de gezondheid en welzijn op de kaart gezet en dat moeten we vasthouden!

Het Hygiëneforum 2021 is een congres waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste actualiteiten op het gebied van hygiëne. Er worden lezingen gegeven door onder andere prof. Dr. Dirk Bockmühl over de hygiënehypothese en Doekle Terpstra over de juiste ventilatie voor een gezond binnenklimaat.Ook kun je deelnemen aan praktische workshops over onder andere hygiëne in horeca, kantoren en vervoer, over ventilatie en de wettelijke eisen voor desinfectiemiddelen.

Experts

Tijdschema

12.30 uur Inloop (met lunch)
13.30 uur Aftrap door Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland
13.45 uur 'We zijn niet te schoon: de hygiënehypothese', professor dr. Dirk Bockmühl
14.05 uur Paneldiscussie
14.40 uur Pauze
14.50 uur Workshopronde 1
15.35 uur Workshopronde 2
16.20 uur 'Juiste ventilatie voor een gezond binnenklimaat', Doekle Terpstra
16.40 uur Afsluiting
17.00 uur Borrel

Meer informatie en aanmelden op hygieneforum.nl

Gerelateerd