Glazenwassers hebben ❤️ voor de zorg

Nieuws Vereniging 29 september 2021

Glazenwassers hebben ❤️ voor de zorg

Hygiëne in de zorg is en blijft essentieel. Ook dit jaar steken glazenwassers opdrachtgevers, cliënten en personeel in de zorg een ❤️ onder de riem door in de actieweek rondom de kerstperiode hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen én hun waardering te uiten. Glazenwassersbedrijven verspreid over het hele land organiseren in de actieweek allerlei activiteiten voor bewoners, cliënten, patiënten en zorgverleners in zorginstellingen in Nederland. De actieweek wordt dit jaar gehouden van 6 tot en met 17 december 2021.

Experts

Doe mee!
We roepen glazenwassersbedrijven op mee te doen met de actieweek om elkaar te ontmoeten en samen te zijn; dit is juist nu extra belangrijk. Van een kopje koffie drinken tot een kerstdiner maken en serveren, samen kerststukjes maken, een dagje uit tot op, al dan niet op ludieke wijze, taarten met het actieweek-logo bezorgen voor bij het koffiemoment met de cliënten. Activiteiten door de glazenwassersbedrijven en de glazenwassers zijn, nu de strenge coronamaatregelen versoepeld zijn, belangrijker dan ooit. Dit beamen ook de deelnemers van vorig jaar: ‘Overladen met positieve reacties: zelfs een handgeschreven kaartje uit Canada van een Nederlandse vrouw wiens vader hier in Dronten wordt verzorgd. Echt iedereen blij, hoe mooi is dat!’ zegt Team Knipscheer Infra-clean.

Meer informatie en aanmelden
Vragen over deelnemen aan de actieweek? Stel deze aan Horia El Harrad, secretaresse Schoonmakend Nederland.

Aanmelden
Vul dan het formulier in en laat weten wat je gaat doen en bij welke zorginstelling.
Voor alle deelnemers is er een toolkit beschikbaar met het actieweek-logo. Deze ontvang je na aanmelding.

Gerelateerd