‘De Dag van de Ondernemer: samen impact maken.’

Vereniging 6 oktober 2021

‘De Dag van de Ondernemer: samen impact maken.’

Lef en doorzettingsvermogen. Daar ontbreekt het ondernemers niet aan. Dat mag gevierd worden! En wel op vrijdag 19 november 2021: De Dag van de Ondernemer. Piet Adema, voorzitter Schoonmakend Nederland: 'Ondernemers verdienen respect voor hun inzet. Zij zijn de drijvende kracht achter onze economie. Samen zorgen we voor werkgelegenheid en inkomsten en dragen we met (innovatieve) producten en diensten bij aan het oplossen van uiteenlopende maatschappelijke problemen.'

Expert

Op deze dag, een initiatief van MKB-Nederland, staat ook Schoonmakend Nederland stil bij het belang van ondernemers voor Nederland.

Ter ere van De Dag van de Ondernemer 2020 namen ACS Cleaning, Nellen Schoonmaakdiensten Novon/Vlietstra en ASP jullie vorig jaar mee in creatieve oplossingen om te blijven schoonmaken in coronatijd. Met vlogs staken ze alle ondernemers een hart onder de riem. Zo hard nodig in coronatijd, een enorme impact op onze samenleving. Ook dit jaar gaan we hiermee door. We laten zien hoe ondernemers ervoor staan. Hoe zijn jullie door corona gekomen en wat doen jullie anders?

Doe ook mee!
Wil je een blog, vlog of geluidsfragment opsturen naar ons ter ere van De Dag van de Ondernemer? Laat het weten aan communicatiemedewerker Marga van Neerven via 0620510811 of mail marga.van.neerven@schoonmakendnederland.nl.

Gerelateerd