Meer weten over lidmaatschap van Schoonmakend Nederland? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op donderdag 9 december a.s.

Vereniging 19 november 2021

Meer weten over lidmaatschap van Schoonmakend Nederland? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op donderdag 9 december a.s.

Schoonmakend Nederland organiseert op donderdag 9 december 2021 van 10.00-11.30 uur een online informatiebijeenkomst. De bijeenkomst is bedoeld voor aspirant leden en voor mkb’ers die vrijblijvend meer willen weten over de branchevereniging.

Experts

Heb je vragen over het lidmaatschap van Schoonmakend Nederland? Wil je meer weten over wat Schoonmakend Nederland voor de branche doet? Wil je weten hoe de branchevereniging jou en jouw medewerkers ondersteunt bij het ondernemer- en werkgeverschap? Vragen over de cao? Hoe helpen we je daarmee? Wat houdt het keurmerk in? Wat moet je daarvoor doen? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens deze online informatiebijeenkomst. Ook is er volop ruimte om zelf vragen te stellen.

In een kleine 1½ uur stellen we de vereniging. Ben je aspirant lid? Of ben je geen lid, maar wil je graag meer over de vereniging weten? Meld je dan vrijblijvend aan voor de online informatiebijeenkomst.

Vragen over de bijeenkomst?
Stel deze aan Chantal Kerstens, accountmanager Schoonmakend Nederland: 06 868 310 63.

Meld je aan