Nieuw rekenmodel uurtarief per 1-1-2022

Instrument 14 maart 2022

Nieuw rekenmodel uurtarief per 1-1-2022

Schoonmakend Nederland heeft de rekenmodellen voor het uurtarief aangepast aan de gegevens per 1 januari 2022. Leden kunnen gebruik maken van de beknopte of uitgebreide versie.

De beknopte versie geeft snel inzicht in de kostenontwikkeling per 1 januari 2022, terwijl de uitgebreide versie een gedetailleerde berekening daarvan geeft per loongroep. Klik hieronder om de bestanden te downloaden.

Experts

Rekenmodel uurtarief 2022 - beknopt

Rekenmodel uurtarief 2022 - uitgebreid 

Exclusief voor leden

Bovenstaande rekenmodellen voor 2021 zijn exclusief toegankelijk voor leden. Door in te loggen krijg je toegang tot de bestanden en kun je deze downloaden. Ben je nog geen lid van Schoonmakend Nederland? Vraag hier je lidmaatschap aan!

Gerelateerd