Code op zoek naar mooie praktijkvoorbeelden voor Best Practice Award 2022

Nieuws 11 augustus 2022

Code op zoek naar mooie praktijkvoorbeelden voor Best Practice Award 2022

Op donderdagmiddag 27 oktober 2022 vindt in Nieuwegein de uitreiking van de Best Practice Award 2022 plaats. Deze award wordt voor de negende keer uitgereikt door de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche.

Elke organisatie maakt kans op de award
De commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche zet organisaties, die een goede toepassing van de Code in de praktijk laten zien, in de schijnwerpers. Om te inspireren en te motiveren. 'Een goed voorbeeld doet immers goed volgen!'

Het thema voor de Best Practice Award is:
Duurzame arbeidsverhoudingen met aandacht voor de duurzame inzetbaarhed van de schoonmaker, glazenwasser en/of specialist. 

Heb jij een mooi praktijkvoorbeeld als het om ketensamenwerking gaat dat je met de hele branche wilt delen? Stuur deze voor 23 september in! 

Expert

Wat is een Best Practice?

Een Best Practice is een casus waar één of meerdere gedragsregels uit de Code samen met ketenpartners succesvol in de praktijk worden toegepast.

Wat hebben voorgangers voor een Best Practice ingediend? Klik hier om je te laten inspireren of bekijk hier de video van de uitreiking van afgelopen jaar.

Wat levert het op?

Naast trotse medewerkers, publiciteit en uiteraard een prachtige award: een blijvende herinnering aan een ketensamenwerking volgens de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche!

Gerelateerd