Over Ledenbijeenkomst AWOG (16-17.30 uur)

Ledenbijeenkomst AWOG (16-17.30 uur)

Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van Schoonmakend Nederland. Zodra je bent ingelogd, kun je de kaart 'lid' selecteren om je aan te melden. Deelname is kosteloos. 

Op maandag 22 maart vindt de eerste AWOG ledenbijeenkomst van 2021 plaats. Is jouw bedrijf actief in glasbewassing en/of gevelreiniging? Dit programma is speciaal voor jou. Het programma bestaat uit twee delen:

  1. Glas & Gevel actualiteiten
  2. Wake-Up-Call door Fountainheads 

Glas & Gevel actualiteiten 
In het eerste deel bespreken we de actuele glas & gevel thema's. Onder andere ondernemen tijdens de coronapandemie, de cao-onderhandelingen (verplaatst tot na de zomer), presentatie resultaten van TNO-onderzoek naar nano en presentatie van tools om ons mooie vak te promoten onder jongeren. 

Wake-Up-Call: leer anders kijken naar de toekomst  
Fountainheads: dit sprankelende sprekersduo noemt zichzelf trendverkenners en innovatieversnellers, en staan op het digitale podium om jou wakker te schudden. Hun missie is geslaagd als jij nét even anders gaat aankijken tegen de dingen die je doet, zodat je ook anders gaat aankijken naar je eigen toekomst. Bekijk de preview op Youtubehttps://youtu.be/8mZ-ErKPLwA. 

De Fountainheads bestaan uit Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman. Zij zitten bovenop vernieuwingen en inspireren je om in beweging te komen. Dat begint met anders kijken, want dat is cruciaal om de wereld net even mooier te maken. Op interactieve wijze geven zijn inzicht in trends die invloed hebben op de samenleving, de economie en op de toekomst van de glas en gevel branche. Wake-up! 

Aanmelden

Geen publieke kaarten beschikbaar. Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar als u bent ingelogd.

Ja, ik wil inloggen

Deel met anderen