Over Algemene ledenvergadering en congres Schoonmakend Nederland

Algemene ledenvergadering en congres Schoonmakend Nederland

Inschrijving ALV en congres is gesloten!

Wil je toch nog deelnemen? Stuur dan een e-mail met je naam en voor welk bedrijf je werkt naar Nanda Valentijn

Over het programma

Van de ene op de andere dag in lockdown. Anderhalve meter afstand houden. Desinfecteren. Mondkapje op… Corona zette de wereld op z’n kop. De chaos regeerde. 

Maar als de crisis ons iets heeft laten zien, is dat we zelfs in de grootste chaos orde kunnen scheppen. Van de een op de andere dag werkten we thuis via Teams of Zoom, schoten teststraten en priklocaties op als paddenstoelen uit de grond en lieten we massaal onze boodschappen thuisbezorgen.

 Een nieuwe orde is ontstaan. Met (orde in de) Chaos als thema van ons jaarcongres, gaan we in op de nieuwe werkelijkheid. Hoe heeft dat wat we hebben meegemaakt ons brein beïnvloed? En hoe acteren we daarop? Wat zijn de ‘lessons learned’ voor de volgende roerige tijden die ons te wachten staan? Want dat die er gaan komen, staat vast.

Kom op 12 mei 2022 naar de RAI in Amsterdam en laat je inspireren door gastsprekers van naam. Van binnen en buiten de branche. Sprekers die wel raad weten met chaos. Omdat voor hen verandering de enige constante is...

Sprekers congres
  • Rens de Jong, dagvoorzitter
  • Andries Tunru, cabaretier
  • Joris van Zoelen, Synergie
  • Michiel Muller, o.a. Picnic en Tango
  • Margriet Sitskoorn, neuropsycholoog

Interclean
Wil je naar Interclean dan kun je jezelf hier aanmelden.
Let op! Hier zijn kosten aan verbonden.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.