AVG

Privacywetgeving EU 

AVG Sinds 25 mei 2018 geldt in de hele Europese Unie de AVG: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit is een wet die er voor moet zorgen dat iedereens privacy wordt beschermd. Ook organisaties binnen het MKB moeten aan de AVG-eisen voldoen. Helaas is dat niet altijd makkelijk.

Ledenvoordeel hulp bij AVG

Vind je het lastig om overzicht te houden op het gebied van AVG? Weet je niet goed of je voldoet aan alle wettelijke eisen? Dan helpen we je graag met ledenvoordeel. Als lid of aspirant lid van Schoonmakend Nederland, kun je voor €100 gebruikmaken van het online AVG-Programma. Daarnaast krijg je toegang tot de juridische helpdesk. Zo zorg je ervoor dat ook jouw organisatie aan de wetgeving voldoet.

Het AVG-Programma ondersteunt organisaties. Het zorgt ervoor dat je zonder veel moeite volgens de eisen van de AVG met persoonsgegevens omgaat. Het stappenplan begeleidt je door het programma. Kom je er toch niet uit? Kijk dan eens naar één van de instructievideo’s die in het programma staan. Ook biedt het pakket belangrijke juridische documenten en voorbeelddocumenten die van pas kunnen komen. 

Supportdesk en juridische helpdesk

Wanneer je na het gebruiken van deze tools nog steeds vragen hebt, kun je gebruikmaken van de juridische helpdesk. Hier helpt het team van het online AVG-Programma je met vragen over toepassing van de wet. De supportafdeling kan je helpen met al je overige vragen. Daarnaast delen ze in hun nieuwsbrief regelmatig handige tips en suggesties.

De supportdesk en juridische helpdesk zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op de website invullen. Deze dienst is helemaal gratis voor gebruikers van het AVG-Programma.

Telefoonnummer AVG Juridische Helpdesk: 0183-207803

Kortingscode

Wanneer je het online AVG-Programma wilt gebruiken, kun je als (aspirant) lid van Schoonmakend Nederland gebruikmaken van een exclusieve kortingscode. Met de kortingscode betaal je maar €100 voor het online AVG-Programma én toegang tot de juridische helpdesk en supportdesk. Zo zorg je er samen met deskundigen voor dat ook jouw organisatie aan de AVG voldoet. 

Ben je (aspirant) lid en wil je graag gebruikmaken van de kortingscode? Mail naar schoon@schoonmakendnederland.nl om je kortingscode te ontvangen. Zet daarbij  'AVG kortingscode' in de onderwerpregel van je mail. Meld je vervolgens aan met de door jou ontvangen kortingscode via avg-programma.nl.

Vraag per mail je kortingscode aan

AVG.png

<Aanvullend artikel over AVG>

Lees hier meer over...