Bedrijventekoop.nl

Wil je jouw bedrijf verkopen of ben je juist op zoek naar uitbreiding door overname? Bedrijventekoop.nl is actief sinds 2002 en is met ruim 80.000 bezoekers per maand het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. Door de jaren heen hebben duizenden ondernemers bij ons het eerste contact gelegd voor een succesvolle bedrijfsovername. Wij bieden een actueel overzicht van de bedrijfsovernamemarkt en brengen je snel en direct in contact met kopers of verkopers van bedrijven.

Voordeel voor leden Schoonmakend Nederland
Wil je direct aan de slag met het vinden van een geschikte partij? Plaats dan vandaag nog een anonieme advertentie op Bedrijventekoop.nl. Leden van Schoonmakend Nederland ontvangen 50% korting op de basisprijs van € 295,- (exclusief btw).

Plaats een profiel via deze link en vul bij het veld kortingscode SNLBTK2122. Je profiel wordt zichtbaar op Bedrijventekoop.nl en op de website van Schoonmakend Nederland. Na plaatsing ontvang je tevens een exemplaar van het boek Bedrijf verkopen? / Bedrijf kopen? De praktische handleiding voor de mkb ondernemer.

Zelf je bedrijf verkopen
Wist je dat er veel is dat je zelf kunt ondernemen bij de verkoop van je bedrijf? Je kunt bijvoorbeeld zelf op zoek gaan naar potentiële kandidaten. Jij als ondernemer kent je bedrijf namelijk het beste en voelt welke koper geschikt zou kunnen zijn voor je bedrijf. Een bedrijfsovername is een kostbaar proces. Door zoveel mogelijk zelf te doen bespaar je kosten en het zorgt ervoor dat je zelf de touwtjes in handen houdt.

Om je hiermee op weg te helpen hebben wij de gratis whitepaper 'Bedrijf verkopen – Alles wat je moet weten van A tot Z' geschreven en een tool ontwikkelt waarmee je een goede indicatie van de waarde van je bedrijf kunt berekenen. 

Bedrijf kopen?
Ben je van plan een schoonmaakbedrijf te starten of over te nemen? Bekijk hieronder onze database voor het meest complete en actuele overzicht van te koop staande bedrijven in Nederland. Vind je een interessante onderneming in ons aanbod? Reageer middels het contactformulier en kom direct in contact met de aanbieder!

<div id="cfs-include"></div>
<script>
        var cfs_domain = 'https://www.bedrijventekoop.nl';
        var cfs_idSectors = [8];
        var cfs_typeOfCompany = [56];
        (function(d, u) {
            var head = d.getElementsByTagName('head')[0];
            var style = d.createElement('link');
            style.rel = 'stylesheet';
            style.href = u + '/include/dist/cfs_include.css';
            head.appendChild(style);
            var script = d.createElement('script');
            script.src = u + '/include/dist/cfs_include.js';
            script.async = true;
            head.appendChild(script);
        })(document, cfs_domain);
</script>

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de nieuwste bedrijven in onze database of schrijf je in voor onze zoekservice en krijg een melding wanneer een bedrijf verschijnt dat aan jouw zoekcriteria voldoet. Vind alle benodigde informatie over het kopen van een schoonmaakbedrijf hier.

Een bedrijfsovernameadviseur inschakelen
Je kunt er ook voor kiezen om het volledige overnameproces uit handen te geven. Een overnameadviseur kan begeleiding bieden in het volledige traject. Ook wanneer je zelf aan de slag bent gegaan met de verkoop of aankoop is het op enig moment in het proces raadzaam om een bedrijfsovernamespecialist in te schakelen. Welk moment dat is, bepaal je zelf. Een overnameadviseur kan bijvoorbeeld een waardebepaling uitvoeren of je bijstaan bij de onderhandelingen met potentiële (ver)kopers. Vind hier een geschikte overnamespecialist bij jou in de regio.

bedrijventekoop.nl_logo.svg