Benchmark

Je eigen bedrijfsgegevens vergelijken met branchegegevens. Dat kan! Schoonmakend Nederland heeft hier een databank ontwikkeld. Je kunt jouw bedrijf vergelijken met soortgelijke bedrijven uit de sector op basis van essentiële KPI’s. Zo weet je je positie ten opzichte van de concurrentie. Je bepaalt zelf welke informatie je deelt en je blijft altijd eigenaar van je eigen data. Informatie uit het benchmark is nooit te herleiden naar één bedrijf. Meerwaarde om mee te doen - voor jou en de gehele schoonmaakbranche - is beter inzicht in economische brancheontwikkelingen.

Doe mee
Meedoen is heel eenvoudig. Jouw administratie wordt gekoppeld met de database. Met de meest voorkomende softwareleveranciers in de sector is dat al mogelijk. Er is een koppeling voor klanten van Nocore, AA Riverside en AFAS. Mocht je een ander softwarepakket hebben, dan is dit geen probleem. Hier kunnen we hier uiteraard ook naar kijken. Stuur in dat geval een e-mail naar Philipp Stropnigg

Regelmatig, op vaste momenten, wordt informatie geïmporteerd in de databank. Zo werk je met de meest actuele cijfers uit de sector. In deze economie is het belangrijk om snel te kunnen schakelen zowel intern in je organisatie als extern naar je opdrachtgevers. Deze benchmark/databank is exclusief voor leden van Schoonmakend Nederland ontwikkeld. Ook hierom ben je lid van Schoonmakend Nederland! 

Ook als brancheorganisatie hebben we voordeel van de informatie. Meerwaarde om mee te doen - voor jou en de gehele schoonmaakbranche - is beter inzicht in economische brancheontwikkelingen.

Meld je aan voor de databank.

Rekentools
Op basis van de gedeelde en vastgestelde KPI’s worden hier rekentools gepubliceerd, waarmee je eenvoudig verschillende vergelijkingen kunt maken op basis van de gegevens uit de databank. Deze tools worden, net als alle andere tools, exclusief voor leden van Schoonmakend Nederland beschikbaar gesteld. Ook hierom ben je lid van Schoonmakend Nederland!