Mkb-abonnement

Het mkb-abonnement is bedoeld voor de ondernemers die behoefte hebben aan een sparringpartner of kennispartner op gebied van HR. Met het HR-abonnement wordt een consultant van Durescom gekoppeld aan jouw organisatie.  

 De ervaren consultants van Durescom kunnen als sparringpartner fungeren bij:  

  • Het beantwoorden van HR gerelateerde vragen;
  • Het ondersteunen bij de uitvoer van je HR-beleid;
  • Het ondersteunen met het uitvoeren van ad-hoc werkzaamheden zoals; het opstellen van brieven en overeenkomsten, het aansluiten bij gesprekken met medewerkers en het coachen van leidinggevenden;  
  • Met initiatieven komen voor het verder professionaliseren van je HR beleid;
  • Als strategisch partner meedenken met de organisatiedoelstellingen en strategie.  

We starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek maak je kennis met de vaste consultant die aan jouw organisatie wordt gekoppeld. Samen wordt er bepaald welke werkzaamheden er opgepakt dienen te worden. 

Het HR-abonnement kenmerkt zich door het gemak van laagdrempelig contact met consultant. Je kunt als ondernemer via de telefoon of e-mail contact opnemen met je vaste consultant. Tevens vinden er, op basis van behoefte, vaste contactmomenten plaats (bijvoorbeeld: 1x per maand). Mocht er behoefte zijn aan fysieke contactmomenten, dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Leden van Schoonmakend Nederland krijgen 10% korting op de dienstverlening van Durescom.

Wil je de HR-scan in jouw organisatie inzetten of ben je geïnteresseerd in het mkb-abonnement? Neem dan contact op met je accountmanager of bel/mail met 088-0313860 of info@durescom.nl. Zet in het onderwerp: mkb-abonnement.

Terug naar overzicht Personeel & Organisatie