RI&E Schoonmaak

Met RI&E Schoonmaak voer je de wettelijk verplichte RI&E uit in jouw organisatie. Digitaal, dus je brengt er efficiënt allerlei veiligheids- en gezondheidsrisico’s mee in kaart. Van schoonmaak en glasbewassing op locatie, maar ook van interne processen. Met een perfecte uitvoering en rapportage signaleert en elimineer je risico’s en waarborg je de veiligheid van de werkomgeving. Het gebruik van RI&E Schoonmaak is gratis. Je hebt alleen een inlogcode nodig.

De RI&E applicatie – dé erkende RI&E voor alle schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in Nederland – is vereenvoudigd. Het is nu mogelijk om makkelijk een object-RI&E te maken op laptop, tablet of telefoon. 

Verbeteringen
Verschillende bedrijven zijn betrokken geweest bij de aanpassingen. Er is gewerkt aan vereenvoudiging, de toegankelijkheid en gebruikersgemak. Ook is de arbeidshygiënische strategie (AHS) verwerkt in de systematiek voor glas en gevel, waarmee de tool een nieuwe look & feel heeft gekregen.  

Vraag inlogcode aan
Om gebruik te maken van applicatie heb je een wachtwoord nodig. Deze vraag je aan via RIEschoonmaak.nl. Vanwege de veiligheid is het niet meer mogelijk om via een link in het systeem te komen. 

Vragen over RI&E Schoonmaak?

  • Technische vragenKMO Solutions: 055-538 34 13 

  • Inhoudelijke vragen en inloggen: RAS 073-620 04 60