Social Cleania

Logo Social CleaniaHulp nodig bij het werven van personeel? Social Cleania helpt bedrijven in de schoonmaakbranche met het werven van personeel. Door gebruik te maken van een uniek algoritme zorgt zij ervoor dat de ideale doelgroep de campagne te zien krijgt op jouw social media kanaal. Hierdoor worden functies op verschillende niveaus ingevuld. Denk daarbij aan rayonmanagers, objectleiders, specialistische reinigers en operationele schoonmaakmedewerkers. 

Speciale aanbieding voor leden van Schoonmakend Nederland

  • 10 daagse mini campagne voor € 375,- (niet-leden betalen € 425,-)
  • 20 daagse campagne voor € 550,- (niet-leden betalen € 625,-)

Wat is een campagne?

  • Algemene campagne: Wij zijn op zoek naar schoonmakers in de regio Amsterdam & Utrecht die tussen de 5-25 uur willen werken!
  • Specifieke campagne: “Wij zijn op zoek naar een ambulant objectleider in Venlo”

Stappenplan

  1. Kennismakinggesprek van 30 minuten. Social Cleania zoomt samen met jou in op jouw huidige wervingsstrategie. Je bespreekt hoe Social Cleania daarop aanvult. Ook laten ze voorbeelden zien van hoe andere schoonmaakbedrijven geholpen zijn.
  2. Maken van een professionele advertentie. Deze adverentie wordt via jouw eigen social media kanaal verspreidt. Social Cleania zorgt dat de doelgroep in een specifieke regio de advertentie te zien krijgt. Door gebruik te maken van een zelf ontwikkeld algoritme weet Social Cleania exact de mensen te vinden die mogelijk geïnteresseerd zijn in de schoonmaakbranche.
  3. Bereik genereren: mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn, krijgen de advertentie vaker te zien. Dit levert jouw mee meer sollicitanten op.
  4. In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk dat kandidaten laagdrempelig kunnen solliciteren. Via een sollicitatie-funnel solliciteert de kandidaat binnen 55 seconden op je vacature. Laagdrempeliger bestaat niet!
  5. De sollicitant ontvangt een notificatiemail. “Bedankt voor je sollicitatie. We nemen snel contact met je op”. Jij ontvangt een notificatiemail met alle vragen en antwoorden uit de funnel. Daarnaast ontvang je een sheet met alle reacties. Deze ververst automatisch.
  6. Het enige wat jij hoeft te doen, is een snelle en correcte opvolging!

Stef Martens (Social Cleania)

Stef Martens

06-20763393
stef.martens@socialcleania.com
socialcleania.com


Logo Social Cleania-2