TrackJack Europe

gpstracker (TrackJack)

TrackJack is de marktleider op het gebied van GPS tracking en rittenregistratie, die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.
Vooral dit laatste is iets waarbij heel veel schoonmaak- en glazenwassersbedrijven tegenaan lopen.

Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van een zakelijk voertuig moet je namelijk aan de Belastingdienst kunnen aantonen dat je er geen privé-kilometers mee hebt gereden. Dat kan handmatig in een boekje of eenvoudig volledig geautomatiseerd met TrackJack. Bij wisselende bestuurders is het boekje helemaal een crime, dus ook dat lossen we op. 

Normaal tarief

De TrackJack PRO Fiscaal 2  € 195,00
Installatie op locatie €    64,95
1 jaar service   €    85,00
Totaal voor 1 jaar  € 344,95

Het ledenvoordeel

Leden van Schoonmakend Nederland krijgen € 75,- korting op de aanschaf van een van het GPS ritregistratiesysteem. Dat is bijna 40% korting! Voor het ritregistratiesyteem, installatie bij jou op locatie én 1 jaar service betaal je in plaats van € 344,95 nu slechts € 269,95 (excl. btw).

Alle bedragen zijn exclusief btw.

Trackjack PRO Fiscaal 2 bestellen

Sluitende Rittenregistratie. 100% fiscusproof

autotracker-schoonmakend-nederland (Trackjack)Op het moment dat je één of meerdere auto’s van de zaak hebt rijden maar geen bijtelling wilt betalen, teken je de ‘Verklaring geen privé gebruik auto’ bij de Belastingdienst. Dat betekent dat je slechts 500 kilometer privé met de auto mag rijden, en je anders een boete riskeert.

Wanneer je een ritregistatiesysteem aanschaft, zoals de TrackJack PRO Fiscaal 2, weet je zeker dat je een systeem koopt dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Sterker nog, je krijgt een vereenvoudigde controle of zelfs helemaal geen controle. Dat komt door het Keurmerk Ritregistratiesystemen dat bij dit systeem hoort. Dat scheelt je een hoop tijd én werk.


Hoe werkt het in de praktijk?

Je vraagt bij TrackJack een offerte aan en geeft aan dat je lid bent van Schoonmakend Nederland. Dat wordt uiteraard even gecontroleerd. Nadat je akkoord geeft op de offerte, neemt de planning van TrackJack contact met je op om de agenda’s naast elkaar te leggen.

Op de dag van installatie komt een monteur van TrackJack langs om de wagen(s) te voorzien van uw rittenregistratiesysteem. Zodra het systeem is geïnstalleerd en in jouw account is geactiveerd, wordt alles volledig automatisch bijgehouden. Stel eventuele maandelijkse rapporten in en kijk in de app of pc mee met de voertuigen en locaties.

GA NAAR TRACKJACK

trackjack