Zakelijk internet & telefonie

logo sTN Telecom Internet.jpgHet lidmaatschap van Schoonmakend Nederland biedt tal van kostenbesparingen. Als lid van Schoonmakend Nederland krijg je een aantrekkelijke korting op mobiele telefonie, vaste telefonie en internet via onze partner sTN Telecom & Internet. sTN is al 25 jaar de telecompartner van ondernemend Nederland!

Omdat sTN niet afhankelijk is van één telecomprovider en altijd de beste aanbieding zoekt profiteer je van extra lage prijzen. Zo hou je de kosten lekker laag en verlaag je daarmee vaste laten voor de komende jaren. Kies je voor sTN? Dan kies je voor lage lasten, meer gemak, minder zorgen én een betrouwbare dienstverlening!

Welkomstactie
sTN heet de leden van Schoonmakend Nederland graag welkom! Daarom ontvangen zij nu exclusief én tijdelijk gratis Dubbele Data op de KPN Sim Only abonnementen. Kies je voor 5 GB? Dan ontvangt je maar liefst 10GB!

Bestel direct

De ledenvoordelen

  • Tot wel 25% korting op mobiele telefonie van KPN, T-Mobile of Vodafone;
  • Minimaal 15% korting op VoIP telefonie: al vanaf €12,50 per gebruiker per maand;
  • Minimaal 10% korting op internet.

Meer informatie
sTN denkt met je mee en helpt je met het vinden van de beste oplossing! In een persoonlijk adviesgesprek helpt een van hun adviseurs je graag. Neem contact op via e-mail of bel: 0348-495051.