Zakelijk internet & telefonie

logo sTN Telecom Internet.jpgHet lidmaatschap van Schoonmakend Nederland biedt tal van kostenbesparingen. Als lid van Schoonmakend Nederland krijg je een aantrekkelijke korting op mobiele telefonie, vaste telefonie en internet via onze partner sTN Telecom & Internet. sTN is al 25 jaar de telecompartner van ondernemend Nederland!

Omdat sTN niet afhankelijk is van één telecomprovider en altijd de beste aanbieding zoekt profiteer je van extra lage prijzen. Zo hou je de kosten lekker laag en verlaag je daarmee vaste laten voor de komende jaren. Kies je voor sTN? Dan kies je voor lage lasten, meer gemak, minder zorgen én een betrouwbare dienstverlening!

Geef je zakelijke telefonie een APK-check!

apk checklist in smartphone (stn)sTN biedt je een grondige inspectie van je telefoniesysteem aan. Ze bekijken niet alleen of alles efficiënt en slim is ingericht, maar ook de kosten en tarieven. sTN neemt je telefoniesysteem grondig onder de loep en komt met een persoonlijk advies op maat, geheel vrijblijvend. Dit houdt de Telefonie APK-check in:

  • Check kosten en tarieven: Bespaar geld door een helder tarieven vergelijk.
  • Efficiëntie van je huidige systeem: De expert van sTN checkt of u snel, flexibel en goed bereikbaar bent.
  • Aanbevelingen voor optimalisaties: Ontvang waardevol advies over hoe u uw telefonie kunt verbeteren.
  • Toekomstbestendig: Via welke techniek belt u? Behoudt uw prestaties voor de toekomst door te weten wat de laatste trends zijn op het gebied van telefonie.

PLAN APK-CHECK

De ledenvoordelen

  • Tot wel 25% korting op mobiele telefonie van KPN, Odido of Vodafone;
  • Minimaal 15% korting op VoIP telefonie: al vanaf €12,50 per gebruiker per maand;
  • Minimaal 10% korting op internet.

Meer informatie
sTN denkt met je mee en helpt je met het vinden van de beste oplossing! In een persoonlijk adviesgesprek helpt een van hun adviseurs je graag. Neem contact op via e-mail of bel: 0348-495051.