Zoek je ondersteuning bij de uitvoering van AVG-wetgeving?

Sinds 25 mei 2018 moet iedere organisatie voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat betekent wat voor de gebruikte ICT, voor interne procedures en contracten. Ook moeten personeelsleden zijn geïnstrueerd. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) controleert en kan hoge boetes opleggen. Om leden van Schoonmakend Nederland te helpen de wet te voldoen, werkt Schoonmakend Nederland samen met AVG Verenigingen. Zij hebben een gebruiksvriendelijk 16-stappenplan ontwikkeld en je kunt gebruik maken van de helpdesk.

Maak gebruik van online AVG programma

Helpdesk AVG gewoon open voor al je vragen

Natuurlijk staat ook in deze coronatijd onze supportdesk en de juridische helpdesk voor je klaar. Heb  je vragen over bepaalde stappen van het AVG-programma of heb je juridische vragen, neem dan contact met ons op. Onze supportdesk en de juridische helpdesk is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0183-207803.  Je kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier op onze website invullen. Deze dienstverlening is gratis voor gebruikers van het AVG-programma. (www.avgvoorhetmkb.nl of www.avgverenigingen.nl )

Voor € 100 kun je gebruik maken van het online AVG-programma én van de juridische helpdesk zodat ook jouw vereniging aan de AVG voldoet.  

Als u het AVG programma nog niet gebruikt maar dat wel wilt gaan doen dan kunt u zich met de kortingscode ………… aanmelden op https://www.avg-programma.nl

Gerelateerde berichten