Platform Jong Schoonmakend Nederland

Wat is Jong Schoonmakend Nederland?
Wij zijn hét platform waar jonge ondernemers en/of directeuren elkaar vinden. Ze ervaren samen wat ze gemeenschappelijk hebben en leren van elkaars verschillen. Zo inspireren ze elkaar in jong ondernemerschap. 

Wat doen we? 
We organiseren en faciliteren bijeenkomsten op actuele thema's voor jonge ondernemers binnen de schoonmaaksector. Het doel is ulp bieden bij persoonlijke ontwikkeling in je (veranderende) rol. We geven antwoord op vragen over de werking van onze vereniging en welke invloed je kunt uitoefenen als je lid van ons bent. 

Ook geven we met een bedrijfsbezoek een kijkje in de keuken bij bedrijven in, maar ook buiten de schoonmaaksector. Zo doe je ideeën op voor je eigen bedrijf. Maar bovenal willen we graag een informeel en gezellig netwerk zijn voor jonge ondernemers.  

Voor wie? 
De overeenkomsten zijn leeftijd en functie; de leeftijdsgrens is 40 jaar. Ook is het een vereiste dat leden een eigen bedrijf hebben of directeur zijn binnen hun organisatie. Deelname is gratis voor onze leden. 

Sluit je aan bij Jong Schoonmakend Nederland 
Ja, natuurlijk wil je hierbij horen! Je bent jong, je zoekt gelijkgestemden en je wilt je netwerk opbouwen met andere jonge ondernemers uit het hele land! Top! Aanmelden is eenvoudig: stuur Rick van der Gaag een e-mail met je bedrijfsnaam, je eigen naam en je geboortedatum. Dat is alles wat je hoeft te doen. We zien je daarna graag bij de eerstvolgende bijeenkomst. Tot dan!

Van de Pol.jpg

Bert van de Bunt

Van de Pol Dienstverlening
C.A. van Hasselt B.V..jpg

Christiaan van Hasselt

Schoonmaakbedrijf C.A. van Hasselt B.V. Bekijk website
C.A. van Hasselt B.V..jpg

Sharon van Hasselt

Schoonmaakbedrijf C.A. van Hasselt B.V. Bekijk website
blanco_leeg.jpg

Marisja de Laat-Pos

Schoonmaakbedrijf CMC
Pethke BV.png

Britt Pethke

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf M.Pethke B.V. Bekijk website
Pethke BV.png

Lars Pethke

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf M.Pethke B.V. Bekijk website
Van der Sluis.png

Nick van der Sluis

Van der Sluis Dienstverlening B.V. Bekijk website